Elki pro soccer School.

Elki is een elite voetbalschool. Het intermediair bedrijf, heeft zichzelf ontwikkeld tot de absolute top in talentontwikkeling. Elki “the brand”, staat er, na jarenlange ervaring en groei binnen de voetbalwereld. Als cognitief voetbalcoach, is Elmond Kiné, wereldwijd aan het groeien. Ook, naar aanloop van het WK, traint hij enkele toptalenten individueel, om hen te laten schitteren en mentaal sterker te maken. De extra aandacht aan de mentale ontwikkeling van spelers, onderscheidt Elki, van de meeste voetbalclubs waar dit amper aan bod komt, zeker bij jongeren.

Vanaf 2018 start Elki een internaat, waar toptalenten opgeleid en begeleid worden tot dominante spelers. Om de afstanden te beperken gaan de spelers in de regio van hun club naar school. Na schooltijd, worden zij, onmiddellijk getransporteerd naar hun club, waar eerst het huiswerk gemaakt wordt. Nadien volgt de training ter plaatse. Eens de training voltooid is, worden zij naar het internaat getransporteerd. Het internaat is voorzien van al het nodige comfort, alsook worden er gezonde maaltijden bereid, conform aan jongeren die aan topsport doen.

Het “ Elki project” in Duitsland, dient om spelers, zichzelf in de kijker te laten spelen voor topclubs. Wat zeer belangrijk is, zeker gezien het huidige klimaat, wat betreft, adolescente spelers in België.

Vanaf het seizoen ‘2018-2019’ start Elki met een project in Nederland. Het doel van dit project is om spelers uit hun club te halen en een betere, totale opleiding te verstrekken, zowel op voetbal/technisch als mentaal gebied. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 2 locaties met een top accommodatie. Vanaf de U16 zullen deze spelers terug instromen in een club met als doelstelling de 2e Bundesliga.

Elki zal zich de komende jaren meer en meer focussen op de instroom van Belgische, Nederlandse alsook Afrikaanse en andere jongeren in Duitse en Engelse clubs. Spelers met een concreet doel voor ogen, zullen, indien er een top inzet en/of talent aanwezig is, gestimuleerd worden hun dromen te verwezenlijken.

Voor spelers die afvallen bij prof clubs wordt er opvang voorzien binnen “Elki Pro”, waar er in eerste instantie aan mentale en conditionele/technische nazorg gedaan wordt. Deze spelers worden door professionals opgevangen om hun teleurstelling te helpen verwerken. Daarna wordt er een doelstelling uitgestippeld, conform de haalbaarheid van de speler. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van 3 locaties met een top infrastructuur.