Elki pro-soccer school.

Elki is een elite voetbalschool. Het intermediair bedrijf, heeft zichzelf ontwikkeld tot de absolute top in talentontwikkeling. Elki “the brand”, staat er, na jarenlange ervaring en groei binnen de voetbalwereld. Als cognitief voetbalcoach, is Elmond Kiné, wereldwijd aan het groeien. De extra aandacht aan de mentale ontwikkeling van spelers, onderscheidt Elki, van de meeste voetbalopleidingen, waar dit aspect, zeker bij de jeugd, amper aan bod komt.

Internaat ELKI. De aangewezen plek, waar toptalenten opgeleid en begeleid worden tot dominante spelers. Om de afstanden te beperken, gaan de spelers in de regio van het internaat naar school. Na schooltijd krijgen de leerlingen huiswerkbegeleiding op school, voordat ze gaan trainen. Eens de training voltooid is, dit kan op verschillende locaties plaatsvinden, eten ze op het internaat. Het internaat is voorzien van al het nodige comfort, er worden gezonde maaltijden bereid, conform aan jongeren die aan topsport doen.

Het “ Elki project” in Duitsland, dient om spelers, zichzelf in de kijker te laten spelen voor topclubs. Wat zeer belangrijk is, zeker gezien het huidige klimaat, wat betreft, adolescente spelers in België.

Vanaf het seizoen 2019-2020 start Elki met een internaat in Nederland. Het doel van dit project is om spelers uit hun club te halen en een betere, totale opleiding te verstrekken, zowel op voetbal/technisch als mentaal gebied. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 2 locaties met een topaccommodatie. Vanaf de U16 zullen deze spelers terug instromen in een club, met als doelstelling bijv. de 2e Bundesliga.

Elki zal zich de komende jaren meer en meer focussen op de instroom van Belgische, Nederlandse, Afrikaanse en Chineze jongeren in Duitse en Engelse clubs. Spelers met een concreet doel voor ogen zullen, indien er een top inzet en/of talent aanwezig is, gestimuleerd worden hun dromen te verwezenlijken.

Voor spelers die afvallen bij professionele clubs wordt er opvang voorzien binnen “Elki Pro”, waar er in eerste instantie aan mentale en conditionele nazorg gedaan wordt. Deze spelers worden door professionals opgevangen om hun teleurstelling te helpen verwerken. Daarna wordt er een doelstelling uitgestippeld, conform de haalbaarheid van de speler. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van 3 locaties met een top infrastructuur.